McGregor beseft tijdens droomvakantie dat hij “nog niet rijk genoeg is” na zien van dit prachtig jacht...

McGregor beseft tijdens droomvakantie dat hij “nog niet rijk genoeg is” na zien van dit prachtig jacht...

De Ierse kooivechter Conor McGregor verloor dan wel de “Fight of the Century” tegen bokser Floyd Mayweather, hij verliet de ring wel met een aardig spaarcentje. Meer dan 80 miljoen dollar, naar verluidt. Tegenwoordig vertoeft McGregor op de prachtige Balearen voor een droomvakantie op zijn persoonlijk jacht met vrouw en kind, maar daar werd hij wel met de neus op de feiten gedrukt: “Ik ben nog niet rijk genoeg”, aldus McGregor op zijn Instagram, na het zien van een peperduur monsterjacht...

De 20 miljoen volgers van Conor McGregor konden dinsdag op Instagram volgen hoe de Ier vol afgunst het gigantische “Sailing Yacht A” in de smiezen kreeg op de Balearen. “Het 360 miljoen dollar kostende sailing yacht A komt hier voorbij varen. Zo noemt het echt. Dan weet je dat de eigenaar geen hol hoeft te geven om iets. Het is het duurste jacht ter wereld, de eigenaar is een Russische miljardair”, aldus McGregor. “Nog even bekijken met een verrekijker voordat ik er als een piraat naartoe vaar...”

Quick scope of it before I depart like a pirate towards it.

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op

“Ik kan dit niet geloven”, aldus McGregor op een volgende post. “Als je inzoomt, zie je hoe een andere boot uit het jacht komt. Het is alsof ik in een Bond-film zit, dit is niet te geloven!”

Zoom in little super boat comes out the side camouflaged with the yacht like something out of a bond film. Can't believe this just pull up.

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op

“Dit is de grootste eye opener ooit. Het grootste jacht ter wereld zien, werkt echt motiverend. Ik begin te beseffen dat ik nog niet rijk genoeg ben. Misschien is mijn rijkdom momenteel slechts vet en moet ik blijven eten. Ik vraag me af wanneer mijn lunch klaar is”, mijmert McGregor.

De eigenaar van het genaamde “Sailing Yacht A” is inderdaad een Russische oligarch. Andrey Melnichenko, de negende rijkste Rus ter wereld, verzamelde zijn miljarden in de chemische en koolindustrie. Hij verkocht zijn vorige jacht, genaamd Motor Yacht A, en nam pas dit jaar Sailing Yacht A in gebruik. Hij heeft ook zijn eigen Boeing 737 en een villa aan de Cote d’Azur en een klein kasteel in het Verenigd Koninkrijk.

Corrigeer