Stroompanne in Gent: journaliste interviewt... rolluik

Gent -

Zo’n 500 straten in Gent zaten donderdagmorgen zonder elektriciteit. Er was een stroompanne ontstaan door een incident in een elektriciteitscabine van Eandis. Slecht nieuws dus voor zelfstandigen in de buurt van de Nieuwevaart. Zij konden een heel eind geen werk verrichten, en sommigen... die konden hun zaak zelfs niet meer uit.

Het personeel van de Gentse slagerij Sint Antonius zat deze morgen met de handen in het haar. Niet alleen kon het personeel geen vlees meer verwerken en koel houden, de werknemers van de slagerij konden ook niet meer weg. Het rolluik dat dient als bescherming van de winkel, was namelijk naar beneden en dat werkt uiteraard op elektriciteit. Een vreselijke situatie voor hen, maar het leverde wel grappige beelden op.

“We hebben eerst een uurtje gewacht omdat we dachten dat de stroom wel zou terugkomen, maar dan vernamen we via onze iPhone dat dat onmogelijk was”, zegt iemand van de slagerij. “Een vriendelijke buur heeft een papiertje op ons rolluik gehangen dat we vandaag gesloten zijn.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees