Vuilniswagen rijdt voorligger de gracht in

Vuilniswagen rijdt voorligger de gracht in

De vuilniswagen had de stilstaande wagen niet opgemerkt en ramde die. Foto: gsd

Lichtervelde -

De bestuurder van een vuilniswagen had een rij wachtende auto’s te laat opgemerkt in de Koolskampstraat. Hij reed in op de achterste wagen, waarin een vrouw en een kind zaten. De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht.

Een vrouw raakte donderdagmiddag lichtgewond bij een ongeval langs de Koolskampstraat in Lichtervelde. De vrouw wachtte net als de BMW X5 voor haar op een Porsche, die een manoeuvre wilde uitvoeren. De bestuurder van een vuilniswagen van de firma Garwig merkte dat te laat op.

“We reden wellicht iets te snel en konden hen niet meer ontwijken”, zegt een van de vuilnismannen. Hun vuilniswagen ramde de Opel Astra van de vrouw langs achteren. Ze botste tegen de BMW, daarna tegen een duiker en belandde uiteindelijk in de gracht. De vrouw klaagde over nekpijn en werd overgebracht naar het ziekenhuis. In de wagen zat ook nog een kind, maar dat bleef ongedeerd.

Ook de BMW liep zware schade op. De vuilnismannen waren onderweg voor een ophaalronde van PMD te doen in Lichtervelde. De ronde werd afgewerkt met een vervangende vuilniswagen.

Vuilniswagen rijdt voorligger de gracht in
Foto: gsd
Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

ENKEL VOOR ABONNEES

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees