Celebs

Na de geruchten over een tweede zwangerschap heeft dit bekende koppel slecht nieuws

Na de geruchten over een tweede zwangerschap heeft dit bekende koppel slecht nieuws

Foto: AFP

Na een huwelijk van acht jaar gaan zangeres Fergie en acteur Josh Duhamel scheiden. Vorige week doken nog verschillende geruchten de kop op dat Fergie zwanger zou zijn van een tweede kindje, maar die werden nu dus officieel door het ex-koppel zelf de kop ingedrukt.

"Met veel liefde en respect hebben we eerder dit jaar besloten om uit elkaar te gaan", melden zangeres Fergie, frontvrouw van The Black Eyed Peas en acteur Josh Duhamel aan People in een gezamenlijke verklaring."Om onze familie alle ruimte te geven aan dit nieuws te wennen, wilden we het nieuws nog even privé houden voordat we dit met het grote publiek deelden. We zullen altijd verbonden blijven in onze steun naar elkaar en naar onze familie."

Fergie (42) werd eerder al gefotografeerd zonder trouwring en ook Josh Duhamel werd steeds vaker alleen gespot. Vorige week doken nog verschillende geruchten op dat Fergie zwanger zou zijn van een tweede kindje, maar die werden nu dus officieel door het koppel ontkend.

Fergie (42) en Duhamel (44) leerden elkaar kennen in 2004 op de set van de Amerikaanse televisieserie Las Vegas. Ze trouwden in 2009 en kregen in 2013 een zoontje, Axl Jack

Het ging al langer niet meer zo goed tussen de twee en begin 2015 liet het koppel nog weten relatietherapie te volgen. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees