Celebs

Bella Hadid reageert fel tegen bodyguard die vrouwelijke paparazzo aanraakt

Bella Hadid reageert fel tegen bodyguard die vrouwelijke paparazzo aanraakt

Foto: Isopix

Bella Hadid is het gewoon om constant belaagd te worden door paparazzi en omringt zich daarom met een horde bodyguards als ze zich na een modeshow weer op de straat begeeft. Dat was ook het geval na de show van Michael Kors, maar het topmodel pikte het wel niet dat een van haar beschermers een vrouwelijke fotografe uit de weg duwde. Ze spelde hem de les voor het oog van iedereen en alle camera's.

Na de modeshow van Michael Kors probeerde Bella Hadid langs de achterdeur te ontsnappen, maar toch werd ze er opgewacht door een horde fotografen en fans. Zeker vijf bodyguards probeerden haar door de opdringerige massa te loodsen, maar eentje onder hen pakte volgens Bella toch net iets te hardhandig een vrouwelijk paparazzo aan. 

In een filmpje dat entertainmentwebsite TMZ te pakken kreeg, zien we opvallend genoeg dat het topmodel haar eigen bodyguard tot de orde roept en dat voor het oog van alles en iedereen. "Wil je haar aub niet aanraken? Raak haar niet aan!" Daarna ging ze ook even gaan polsen bij de vrouw in kwestie of alles goed ging met haar. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees