Celebs

Chrissy Teigen en John Legend gaan scheiden? Dit antwoord heeft ze klaar

Chrissy Teigen en John Legend gaan scheiden? Dit antwoord heeft ze klaar

Foto: Isopix

Ze zien er na elf jaar samen nog altijd dolgelukkig uit als ze samen op de rode loper verschijnen, maar volgens het magazine InTouch zou er een flinke haar in de boter zitten tussen Chrissy Teigen en John Legend. Die eerste haalde op geheel eigen wijze op Instagram uit naar het magazine om duidelijk te maken dat het enkel om een roddel gaat.

Het magazine InTouch pakte op de cover uit met een foto van badpakkenmodel Chrissy Teigen en popster John Legend met daaronder de veelzeggende titel "Op het randje van een scheiding". Het koppel krijgt ongetwijfeld wel vaker af te rekenen met dergelijke roddels, maar het moet voor Teigen toch plots de druppel geweest zijn want ze haalde op Instagram uit naar het magazine. "Oh InTouch jullie kunnen de pot op, jullie exclusieve stukken afval", klinkt het netjes vertaald.

Om aan te tonen dat hun relatie stevig standhoudt, deelde John ook een foto van hen tweetjes op hun huwelijksverjaardag. "We zijn vandaag vier jaar getrouwd en leerden elkaar gisteren elf jaar geleden kennen. Ik hou zo ontzettend veel van deze vrouw." Er lijkt dus geen vuiltje aan de lucht te zijn, maar is dat ook echt zo?

 

Oh in touch go fuck yourselves, you exclusively dumb pieces of trash

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

 

 

Anniversa-date. Married 4 years today. Met 11 years ago yesterday. I love this woman deeply.

Een bericht gedeeld door John Legend (@johnlegend) op

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees