Mode

Kendall en Kim breken een lans voor de foute jeans

Kendall en Kim breken een lans voor de foute jeans

Foto: PN

Een kort jeansshortje in de zomer? Hip. Een knielang exemplaar? Hartstikke nineties en fout. Tenzij je Kendall Jenner of Kim Kardashian heet. De halfzussen dragen de halve jeansbroek met een flinke dosis zelfvertrouwen en jij straks misschien ook weer.

Een oude jeansbroek kreeg in de jaren negentig vaak een tweede leven als halflange short. Even een schaar nemen, de pijpen afknippen ter hoogte van de knieën en klaar. Het uitgerafelde effect was geen probleem. Doe dat vandaag en je look krijgt een foute toets.

Maar binnenkort is de bermuda misschien toch weer hip dankzij de Amerikaanse halfzussen Kendall Jenner en Kim Kardashian, die de voorbije dagen paradeerden met het kledingstuk. Afgelopen woensdag, op de slotdag van de New Yorkse modeweek, werd Kendall er in de modestad mee gesignaleerd. Ze combineerde de jeans met een crop top, een oversized jas met vinyl coating en transparante sandalen.

Kendall en Kim breken een lans voor de foute jeans
Foto: PN

En haar look viel in de smaak bij halfzus Kim Kardashian, die eerder al experimenteerde met koersbroeken en shorts met legerprint die je in legerstocks vindt. Zij werd immers een dag later in Los Angeles gezien met een afgeknipte jeans. De ster, die sinds kort weer blondine is, combineerde de bermuda met gebroken witte soklaarzen, een grijze body en enkele halskettingen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees