Nieuwe zaakvoerders investeren fors in Hotel Shamon

Nieuwe zaakvoerders investeren fors in Hotel Shamon

Windy Van Maele en Tomas De Baene willen hun gasten meer comfort en luxe aanbieden. Foto: emv

Eeklo -

Windy Van Maele en Tomas De Baene, de nieuwe zaakvoerders van Hotel Shamon, zijn sinds vorige week definitief eigenaar en plannen grote investeringen.

“We hebben twee goede zomermaanden gekend”, zegt Windy Van Maele. “En nu het gebouw definitief van ons is, kunnen we denken aan enkele grote investeringen. We willen in de eerste plaats onze hotelgasten meer luxe en comfort bieden, daar gaan onze eerste investeringen naartoe.” Ze willen dubbel glas in de kamers, betere isolatie, nieuwe bedden en bedlinnen, nieuwe televisies. Maar Hotel Shamon is een beschermd monument, dus alles moet in overleg met Monumentenzorg gebeuren.

Hierdoor worden de oorspronkelijke plannen om ook met een restaurant te starten, even op de lange baan geschoven. “Maar voor onze gasten werken we nauw samen met de restaurants in de buurt, er is immers zoveel keuze in Eeklo”, zegt Tomas.

Samenwerken restaurants

“We sturen ze regelmatig naar Artiglio, Corfu, Boelare 14, Kupid'O en de restaurants op de Markt. Met La Maryse van Sten Van der Blij hebben we een nog ingrijpender afspraak. Wij kunnen er vlot reserveren in zijn restaurant en hij levert desgewenst traiteurdienst in ons hotel. We spreken ook onderling taxivervoer tussen Shamon en La Maryse af. Wij vinden samenwerken met Eeklose collega's een meerwaarde.” Met La Maryse werkt Shamon ook een gastronomisch (wild)arrangement uit dat eerstdaags op de site (www.hotelshamon.be) gepubliceerd wordt.

Intussen zijn Windy en Tomas ook opnieuw gestart met de ontbijtformule, ook voor niet-gasten. Nu kan men er elke dag (niet enkel op zondag) aanschuiven aan een mooi ontbijtbuffet met vele soorten vlees, kaas, broodjes, fruit, een eitje, 18 euro per persoon, eventueel aangevuld met bubbels (plus 7 euro) of een visbordje (plus 9 euro).

Graag reserveren, want alles wordt vers klaargemaakt:

09-378.09.50.

INFO

www.hotelshamon.be

Ook voor meetings tot 30 personen.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio