Man verkracht tweelingzus van vriendin “omdat hij dacht dat het zijn partner was”

Man verkracht tweelingzus van vriendin “omdat hij dacht dat het zijn partner was”

Foto: Shutterstock

Een jongeman uit het Australische Melbourne is tot vier jaar cel veroordeeld omdat hij een 24-jarige vrouw had verkracht. Het ging om de identieke tweelingzus van zijn vriendin en in de rechtbank beweerde hij dat hij dacht dat het zijn partner zelf was.

Het slachtoffer verbleef op het moment van de feiten bij haar zus - en de dader - omdat het uitgeraakt was met haar lief. Ze lag te slapen in de logeerkamer, toen de man plots binnenkwam om met haar te babbelen. Niet veel later verkrachtte hij haar.

Na de verkrachting belde de man met zijn vriendin en maakte hij haar wijs dat haar zus hém aangerand had. Tot in de rechtbank bleef de dader (24) volhouden dat het slachtoffer leugens vertelde en dat ze wel degelijk ongewenste avances had gemaakt naar hem toe.

De man beweerde ook verward te zijn geweest omdat zijn partner en het slachtoffer zo op elkaar leken, maar daar hechtte de rechter weinig geloof aan. “Raar dat je zoiets zei, want je hebt het meer dan een uur over haar problemen gehad”, klonk het.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees