Celebs

Pech voor ex-'Thuis'-actrice Sally-Jane Van Horenbeeck: opening restaurant uitgesteld

Pech voor ex-'Thuis'-actrice Sally-Jane Van Horenbeeck: opening restaurant uitgesteld

Het restaurant van de ‘Thuis’-actrice had begin deze maand al moeten openen. Foto: Dirk Kerstens

Borgerhout -

SiamSally, het Thaise restaurant van actrice Sally-Jane Van Horenbeeck, opent pas in november de deuren. Dat is twee maanden later dan de actrice had aangekondigd.

Normaal gezien zou SiamSally op 2 september de deuren openen in de Bleekhofstraat in Antwerpen, maar die timing heeft zaakvoerster en actrice Sally-Jane Van Horenbeeck moeten aanpassen. “Eerst moet ik nog de puntjes op de i zetten”, aldus Van Horenbeeck, die de rol van Peggy vertolkte in Thuis. In 2015 kondigden de makers aan dat ze uit de serie geschreven zou worden. 

Van Horenbeeck kondigde in de zomer aan dat ze een Thais restaurant uit de grond zou stempen en dat ze hoopte in semptember te kunnen openen. Door onverwachte tegenslagen zal dat wellicht november worden. Er zijn nog enkele aanpassingen nodig in het restaurant, op het vlak van brandveiligheid en er staken onverwachte kosten de kop op. Een financiële domper dus voor de 46-jarige actrice. “Tot november is nog lang als je zonder inkomen zit”, zegt ze in Dag Allemaal. “Zeker omdat ik al sinds mei huur betaal voor dit pand.”


SiamSally heeft al wel enkele keren proefgedraaid. “Een groot succes”, laat Van Horenbeeck weten.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees