Vrouw stapt op verkeerde bus en koelt haar woede dan maar op een raam

Vrouw stapt op verkeerde bus en koelt haar woede dan maar op een raam

De vrouw was op de verkeerde bus gestapt en kon dat niet verkroppen. Foto: IF

Tienen -

Een misnoegde reizigster heeft woensdagochtend in Tienen een ruit van een bus van vervoersmaatschappij De Lijn stukgeslagen met een wandelstok.

G.H. uit Tienen was op weg naar zijn werk en zag alles gebeuren. “Ik zat op de bus”, zegt de man. “De vrouw stapte op de Vierde Lancierslaan in Tienen op en merkte dan dat ze op de verkeerde bus zat. De chauffeur stopte aan de volgende halte om haar weer uit te laten, maar ze was compleet over haar toeren. Met haar wandelstok sloeg ze de ruit van de bus stuk.”

“De vrouw maakte alleen duidelijk dat ze op de verkeerde bus zat. De chauffeur is correct aan de volgende halte gestopt. Hij ontfermde zich zelfs over haar en probeerde om haar te kalmeren. De man was erg behulpzaam.”

Rekening

De politie van zone Tienen-Hoegaarden snelde met enkele ploegen ter plaatse. De bus was ondertussen gestopt op de Leuvenselaan. “Ze hebben haar vervolgens meegenomen en thuis afgezet.”

Aan de bus van De Lijn is er heel wat schade en de vrouw mag wellicht een gepeperde rekening in de bus verwachten. “Als uit het onderzoek en de getuigenissen blijkt dat de vrouw de ruit vernielde volgt inderdaad de rekening”, zegt Joachim Nijs, woordvoerder van De Lijn.

Vrouw stapt op verkeerde bus en koelt haar woede dan maar op een raam
De politie kwam ter plaatse. Foto: IF

De reizigers die op de bus zaten konden hun traject met de volgende bus verderzetten. Niemand raakte gewond. Volgens De Lijn heeft de chauffeur volgens de eerste informatie alle juiste procedures gevolgd.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees