Deze vrouw had 10 jaar lang een relatie met een seriemoordenaar, maar ze had geen idee

Deze vrouw had 10 jaar lang een relatie met een seriemoordenaar, maar ze had geen idee

Foto: Twitter, AFP

De relatie van Holly Eudy en haar vriend kwam na tien jaar tot een einde om een ongelooflijke reden: de man bleek een seriemoordenaar te zijn. De Amerikaanse had geen flauw benul van de gruwelijkheden die haar vriend op zijn kerfstok had. “Er was altijd iets vreemds aan hem, maar ik kon er nooit mijn vinger op leggen.”

Holly dacht dat ze met makelaar Todd Kohlhepp een leuke man aan de haak had geslagen. “Hij besteedde veel aandacht aan me en gaf me het gevoel dat ik belangrijk voor hem was”, zegt ze in het Amerikaanse reportageprogramma Inside Edition.

Ze waren in totaal tien jaar samen, totdat Todd vorig jaar november werd gearresteerd in verband met een ontvoering. Hij bleek een vrouw wekenlang, vastgeketend aan haar nek, te hebben opgesloten in een container. Bovendien had Kolhepp de vriend van de vrouw doodgeschoten. De moordenaar gaf later toe nog zes andere personen te hebben vermoord in de afgelopen 13 jaar.

Holly had geen idee van de verschrikkelijke daden van haar vriend. Ze vermoedt zelfs dat zij het volgende doelwit van Kolhepp zou zijn geweest.

Het horrorverleden van Todd Kohlhepp

Drie maanden nadat Kala Brown bevrijd werd uit de container, vertelde ze haar verhaal in het programma Dr. Phil. Kala poetste af en toe huizen die makelaar Kolhepp probeerde te verkopen. Haar vriend Charles Carver kwam dan mee. Dat was ook het geval op 31 augustus 2016. De moordenaar vroeg het koppel te helpen met het snoeien van wat struiken, waarop Kolhepp de garage in verdween. Toen hij naar buiten kwam, had hij een pistool vast en schoot Charles dood.

Vervolgens stortte de man zich op Kala en bracht haar naar een container op het terrein van de woning. Daar ketende hij de vrouw vaste met een ketting om haar keel. Maar liefst twee maanden lang was dat haar onderkomen. Kala mocht wel twee keer per dag een half uurtje naar buiten. Kolhepp bracht haar dan naar een ruimte boven de garage van de woning, waar Kala zich kon wassen met een emmer water. De moordenaar vertelde dat hij Charles in zakken had gewikkeld en het lichaam had begraven op het terrein.

Op 3 november kwam er een einde aan de hel. De politie volgde een tip op en onderzocht de woning en het omliggende terrein. Toen agenten gebonk van in de container hoorden, braken ze die open en bevrijdden Kala. Kolhepp werd vervolgens gearresteerd in zijn woning in South-Carolina.

Deze vrouw had 10 jaar lang een relatie met een seriemoordenaar, maar ze had geen idee
Foto: ISOPIX

Drie lijken op het terrein

Na zijn arrestatie toonde de moordenaar de plek waar hij Charles had begraven. De politie kreeg bovendien te horen dat er nog twee andere lichamen op het terrein lagen van personen die Kolhepp had vermoord. Het ging om het koppel Johnny Joe Coxie en zijn vrouw Meagan. Het tweetal verdween rond kerst 2015.

Vier doden in een motorwinkel

Daarmee was de kous nog niet af. Kolhepp vertelde verder over de slachtpartij die hij in 2003 had aangericht in een motorzaak. Hij schoot er eigenaar Scott Ponder dood, evenals diens moeder en twee medewerkers van de winkel. De zaak bleef onopgelost tot de bekentenis van Kolhepp.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees