Dit koppel kan hun trouw niet betalen dus vragen ze hun gasten simpelweg 170 euro inkom

Dit koppel kan hun trouw niet betalen dus vragen ze hun gasten simpelweg 170 euro inkom

Foto: Facebook

Ze hadden net een huis gekocht toen Ben zijn vriendin vroeg met hem te trouwen. Ze zei ja, maar het koppel had geen cent meer over om aan het trouwfeest te besteden. Ben vond er niets beters op dan om de gasten op het trouwfeest dan maar inkom te laten betalen, en niet eens een klein beetje.

Ze wilden eigenlijk in het buitenland trouwen, maar toen dat geen optie bleek omdat sommige families niet wilden reizen, vond de 33-jarige Ben Farina een tweede oplossing. Hun huwelijk zou kunnen plaatsvinden op een vakantiedomein waar al hun gasten dan het hele weekend zouden kunnen blijven overnachten.

Het werd een pakketje waarin ze de trouwzaal gratis zouden krijgen wanneer er genoeg gasten kwamen opdagen. Dus begon de Britse man zijn familie en vrienden in te lichten. Wie naar het huwelijk wilde komen, zou 150 Britse pond moeten betalen, zo’n 170 euro.

Voor dat geld krijgen de gasten hun verblijf, voedsel, drank en gebruik van de spa en het zwembad voor het hele weekend. “Iedereen komt op vrijdag en vertrekt op maandag, het is een weekendje weg voor hen”, aldus Ben, die het een geweldig plan vindt.

“De gasten betalen voor hun verblijf, wat 150 pond per persoon is. Het is net als wanneer je een feestje hebt en de eigenaar van de zaal zegt dat de zaal gratis is als je genoeg uitgeeft aan drank. We vragen onze gasten niet om te betalen voor ons huwelijk, we vragen hen te betalen voor hun accommodatie. We hebben ze allemaal verteld hoeveel het kost als ze willen komen.”

Met intussen 200 gasten die geboekt hebben voor het weekend, betaalt het echtpaar nog maar 3.000 Britse pond voor het feest. “Wij betalen nog steeds de pakken, de jurken, het eten,...”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees