Celebs

Prins William geeft hint over geboortedatum van derde koninklijke baby

Prins William geeft hint over geboortedatum van derde koninklijke baby

Foto: Photo News

Drie weken nadat Kensington Palace de zwangerschap van Kate Middleton aankondigde, heeft prins William gesuggereerd dat de geboortedatum wellicht dichterbij is dan verwacht. Tijdens een werkbezoek aan een liefdadigheidsinstelling sprak hij met een vroedvrouw en hintte hij dat ze hem naar alle waarschijnlijkheid vroeger zou terugzien dan ze dacht.

Begin september onthulde Kensington Palace het nieuws over de zwangerschap van Kate Middleton. Hoe ver het met haar zwangerschap gesteld was, werd toen niet bekend gemaakt wat tot heel wat speculaties leidde. Officieel werd gedacht dat de baby hoogstwaarschijnlijk in april geboren zou worden.

Hoewel Kensington Palace geen verder nieuws hierover bekend maakte, zou William nu zelf een tipje van de sluier gelicht hebben. Tijdens een werkbezoek aan Spitalfields Crypt Trust, een liefdadigheidsinstelling die zich bezighoudt met de daklozenkwestie en de verslavingsproblematiek in Londen, zou hij gesuggereerd hebben dat de geboortedatum wellicht dichterbij is dan gedacht wordt.

Zo vertelde hij tegen Grace Gunn (19), een aanwezige studente vroedvrouwkunde: "Veel succes met je studies. Ik zie je naar alle waarschijnlijkheid vroeger terug dan je denkt." Dit bevestigt opnieuw de geruchten die vorige week al door de loslippige prins de wereld werden ingestuurd. Toen zou hij mogelijk uit de biecht geklapt hebben dat Kate elf weken zwanger was en dat de baby in maart geboren zou worden.

Ondertussen bereidt Kate Middleton (35) zich na een korte afwezigheid omwille van haar ernstige zwangerschapsmisselijkheid alweer voor op haar terugkeer in het openbaar. Volgende maand zal ze samen met prins William en prins Harry in Buckingham Palace als gastvrouw optreden voor een evenement rond mentale gezondheid. Op maandag werd een filmpje de wereld ingestuurd van het Anna Freud National Centre for Children and Families, dat door Kate Middleton ingeleid wordt. De hertogin is meter van de organisatie die zich inzet voor meer openheid over mentale gezondheid.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees