Beauty

Zo zet deze blogster een hater voor schut

Zo zet deze blogster een hater voor schut

Foto: Instagram/ Thick Leeyonce

Lesego Legobane heeft een hater op het internet op geniale wijze de mond gesnoerd met slechts enkele kleine woordjes. Nadat de blogster, die onder de naam Thick Leeyonce actief is, geshockeerd een foto van zichzelf naast een foto van een slank model spotte in een tweet van een man met de woorden 'meisjes die ik leuk vind versus meisjes die mij leuk vinden' postte ze meteen een gevat antwoord.

Blogster Thick Leeyonce, of Lesego Legobane, was compleet in shock toen ze een foto van zichzelf in bikini in een tweet zag verschijnen. In de tweet in kwestie was haar foto naast een foto van een slank model geplakt en werd die door de volgende tekst vergezeld: "Meisjes die ik leuk vind versus meisjes die mij leuk vinden." De tweet was er eentje van een man genaamd Leyton Mokgerepi.

Thick Leeyonce maakte er niet veel woorden aan vuil en antwoordde gevat: "Ik vind jou niet leuk." Hoewel de tweet van de man maar liefst 2600 likes verzamelde, bleek die van de blogster toch stukken populairder. In een mum van tijd werd haar post 630.000 geliked, zelfs door Ariane Grande, en werd ze massaal door de media gecontacteerd.

In een interview met de Britse krant The Huffington Post zei ze hierover het volgende: "Ik besloot om kort te reageren op zijn tweet, omdat ik het onbeleefd van hem vond. Ik haat het als mannen denken dat dikke meisjes wanhopig zijn en dat we elke man leuk vinden omdat we zogezegd geen opties hebben. Ik kan dik zijn, maar nog steeds te goed voor jou zijn."

Leyton probeerde zijn fout achteraf nog goed te maken met de volgende post, maar veel Twitteraars vonden zijn reactie slechts olie op het vuur. Zelf vertelde hij aan The Huffington Post dat hij niet de intentie had om Thick Leeyonce te denigreren of haar een slecht gevoel te bezorgen. Hij stuurde de redactie naar verluidt ook een eerdere tweet toe waarin hij zijn liefde voor ronde vrouwen verkondigt.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees