Verwarde vrouw schopt militair en wordt tegen de grond gewerkt

Verwarde vrouw schopt militair en wordt tegen de grond gewerkt

Foto: facebook

Antwerpen -

Een vrouw van 27 is donderdagmiddag gearresteerd en meegenomen naar het cellencomplex aan de Noorderlaan nadat ze een militair had geschopt. Dat gebeurde iets na 14.00u aan het Centraal Station in Antwerpen.

Volgens de politie waren twee militairen getuige van een schermutseling onder jongeren, waarbij er getrokken en geduwd werd. “Ze kwamen tussenbeide en de jongeren vertrokken met de trein”, vertelt woordvoerder Wouter Bruyns. “Een jonge vrouw bleef staan. Ze keek verdwaasd en leek gedronken te hebben. Zonder aanleiding gaf ze een harde trap aan een van de militairen en daarna wilde ze gaan lopen. De militair nam haar vast en begeleidde haar naar de grond om te verhinderen dat ze opnieuw zou uithalen of kon vluchten. Ze begon hevig te krijsen.”

Een ploeg van de politie kwam ter plaatse en nam de dame van de militairen over. “Ook naar onze collega’s toe bleef ze zich verbaal en fysiek agressief gedragen”, aldus Bruyns. “Ze werd overgebracht naar het cellencomplex aan de Noorderlaan.”

Over het incident ontstond even commotie op de sociale media, omdat een getuige meende gezien te hebben dat het om een jongetje van zo’n negen jaar oud ging. Maar dat blijkt dus niet te kloppen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees