‘Prinses’ Ariane zou afstammen van een eeuwenoude koninklijke familie, maar werd nu dakloos gevonden in Milaan

‘Prinses’ Ariane zou afstammen van een eeuwenoude koninklijke familie, maar werd nu dakloos gevonden in Milaan

Foto van Ariane in haar kindertijd in Engeland (links) - De laatste foto voor haar verdwijning (rechts) Foto: Facebook

Ze is steenrijk en beweert dat ze een Arische prinses is die rechtstreeks afstamt van de Iraanse koninklijke familie Qajari. Enkele jaren geleden verhuisde ze naar Milaan, waar ze in januari vorig jaar voor het laatst gezien werd. Nu is ze teruggevonden; dakloos, verward, en nog een schim van wie ze vroeger was.

Ariane Lak, van oorsprong Irakese, ging naar een van de beste scholen in Engeland, leerde vier talen vloeiend spreken en werkte in de filmindustrie. Ze zou ettelijke miljoenen waard zijn, en lijdt aan schizofrenie.

In januari vorig jaar werd de zelfverklaarde prinses - en later zelfs koningin - voor het laatst gezien in haar hotel in Milaan. Wat er sindsdien met haar gebeurde, kan ze zelf ook niet meer zo goed voor de geest halen.

“Ik kan het niet uitleggen. Misschien wandelde ik, ben ik aangevallen en bestolen, op de grond gevallen en heb ik mijn hoofd gestoten”, vertelde ze volgens de speurder die haar vond op het Piazza Cesare Beccaria, vlak voor de kathedraal van Milaan.

Volgens de speurder was de vrouw verward en leed ze aan geheugenverlies, sinds de overval leefde ze op straat. “Ik hou van Milaan”, zou ze de man verteld hebben: “Voorbijgangers en vrijwilligers boden me aan te helpen maar ik weigerde. Ze gaven me eten en dat weigerde ik. Ik rommelde door vuilbakken op zoek naar eten.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees