Deloitte plant ook dit jaar met 300 extra werknemers te groeien

Deloitte plant ook dit jaar met 300 extra werknemers te groeien

Piet Vandendriesssche, de CEO van Deloitte Belgium. Foto: *

In het fiscaal jaar 2017, dat eind mei afliep, rekruteerde Deloitte Belgium 900 nieuwe medewerkers. Daarnaast tekende het bedrijf een netto personeelsgroei van 300 nieuwe collega’s op. Ook voor het lopende jaar verwacht het bedrijf nog eens 900 nieuwe medewerkers aan boord te brengen en netto opnieuw met 300 nieuwe mensen te groeien. Dat maakt het bedrijf vrijdag bekend bij de voorstelling van zijn jaarresultaat.

In 2017 bleef Deloitte in België marktleider en tekende het een omzetstijging op van 11 procent, tot 480 miljoen euro. Die stijging is te danken aan “digitalisering, internationale samenwerking en complexere regulering”. Wereldwijd gaat het om een omzet van 38,8 miljard dollar, of een stijging met 7,1 procent.

De verhoogde focus op internationalisering is volgens het bedrijf een van de drijvende krachten voor groei. Sinds 1 juni heeft Deloitte Belgium de krachten gebundeld met acht andere landen uit Noordwest-Europa (Verenigd Koninkrijk, Nederland, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en IJsland) tot Deloitte North West Europe.

In België telt het bedrijf nu 3.500 medewerkers, van wie er in het vorige fiscaal jaar 700 naar nieuwe functies zijn doorgestroomd. Sinds begin juni zijn er al meer dan 500 nieuwe mensen begonnen. “De grootste startersgolf krijgen we altijd in september-oktober”, zegt woordvoerster Isabel Box.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees