Matteo Simoni showt nieuwe vriendin op rode loper

© Carlo Coppejans

Een heleboel Bekende Vlamingen kwamen zaterdag samen in Brussel voor de première van de film Le Fidèle. De meest opmerkelijke gasten? Matthias Schoenaerts en acteur Matteo Simoni met zijn nieuwe vriendin.

dhs

Hij was nog maar net terug van de Verenigde Staten. Maar zelfs met jetlag schitterde acteur Matthias Schoenaerts (39) zaterdagavond op de première van Le Fidèle. “Ik ben Belg in hart en nieren, dus ik hoor hier te zijn”, zei Matthias Schoenaerts op de rode loper van Kinepolis in Brussel.

De Antwerpse acteur ging op de foto met regisseur Michaël Roskam (44) en zijn tegenspeelster, de Franse actrice Adèle Exarchopoulos (23).

© BELGA

Nieuwe vriendin

Veel mooi volk trouwens op die première. Van regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah over acteurs Herwig Ilegems en Joke Devynck tot televisiegezichten Astrid Bryan en Sofie Dumont. Acteur Matteo Simoni nam voor het eerst zijn nieuwe vriendin Loredana mee naar een BV-feestje.

Le Fidèle werd afgespeeld in veertien zalen van Kinepolis met een daaropvolgend feestje in het nabijgelegen Atomium. Voor Matthias Schoenaerts, de met voorsprong bekendste acteur van ons land, was een van de Atomiumbollen speciaal afgehuurd als vipruimte.

© carlo coppejans

© carlo coppejans

© carlo coppejans

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen