Is dit de gênantste bevallingsfoto ooit?

Is dit de gênantste bevallingsfoto ooit?

Foto: Reddit

Een vroedvrouw die een pasgeboren baby toont aan de camera. Op het eerste gezicht ziet het er een schattige foto uit. Maar vermoedelijk was de moeder van het kindje iets minder enthousiast. Zeker toen ze het beeld overal zag opduiken op sociale media.

Oorspronkelijk werd de foto gepost op de sociale nieuwssite Reddit en nadien vond hij zijn weg naar Facebook. Daar kwamen meteen duizenden likes en reacties op.

Maar de meesten reageerden niet om het te hebben over het prachtige pasgeboren kindje. Ze waren verbaasd door wat er te zien was op de achtergrond. Daarop lag de kersverse moeder nog onbedekt en met haar benen wijd open op het ziekenhuisbed.

Is dit de gênantste bevallingsfoto ooit?
Foto: Reddit

En blijkbaar is die vrouw niet de enige die al zoiets heeft meegemaakt. “Mijn moeder nam een foto van mijn pasgeboren zoontje op de weegschaal”, vertelt Amanda Wickins op Facebook. “Ze was zo op hem gefocust dat ze niet merkte dat ik ook nog te zien was in de achtergrond. En ze postte het beeld gewoon op Facebook”

Ook Ariana Brooks maakte het mee. Gelukkig kwam de foto in haar geval niet op Facebook terecht. “Mijn moeder was ook zo gebrand op een foto van mijn baby dat ze niet doorhad dat mijn vagina nog open en bloot te zien was. Gelukkig kwam de foto niet op Facebook, maar hij werd wel afgedrukt bij de fotograaf.”

Hoewel sommigen hartig lachen om het beeld, zien anderen er de humor niet van in. “Arme vrouw, daar gaat haar waardigheid”, klinkt het onder meer.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees