Dit jaar geen afzonderlijke klassieke spaaractie in Zaffelare

Al 50 handelaars schreven in voor eindejaarsactie Unizo

Al 50 handelaars schreven in voor eindejaarsactie Unizo

Foto: Rudy Tollenaere

Lochristi - Unizo heeft al meer dan 50 inschrijvingen van lokale handelaars binnen voor de vierde editie van de eindejaarsactie. "Vorig jaar konden we een prijzenpot van 10.000 euro aanbieden, en ook dit jaar bestaat de hoofdprijs uit 40 waardebonnen van 50 euro (2000 euro = Leef een maand gratis), die de winnaar moet besteden bij de deelnemende handelaars. We zitten nu al aan 50 deelnemers, dus ons record van vorig jaar is al gebroken", aldus Kaat Baertsoen, voorzitter van Unizo Lochristi.

"Uiteraard is het bedoeling van de eindejaarsactie om de Lochristinaren zoveel mogelijk in Lochristi te doen kopen, al mochten we vorig jaar vaststellen dat de prijzenpot zo aanlokkelijk is dat ook nogal wat mensen van buiten Lochristi hier komen winkelen en deelnemen aan de actie. 

Zaffelare


 In Zaffelare is er dit jaar geen afzonderlijke eindejaars-spaaractie. Vermoed wordt dat dit jaar dan ook een aantal zaken uit Zaffelare zullen deelnemen aan de Unizo-actie. Dat is alvast het geval voor Skoebidoe. De middenstand van Zaffelare beraadt zich wel over eventuele andere acties.

 

 

Baertsoen: "Ook dit jaar investeert het bestuur van Unizo Lochristi zelf meer dan 3.000 euro in de actie, en dat is toch een mooie promotie voor de lokale handelaars. Vorig jaar telden we meer dan 5.500 spaarkaarten (55.000 zegeltjes dus), en stelden we vast dat mensen soms van ver buiten Lochristi komen."

Handelaars die nog willen inschrijven kunnen dat, in tegenstelling tot wat onderaan het formulier vermeld is, nog altijd doen, maar moeten dan wel snel zijn. Dat kan via het onderstaande formulier of door te mailen naar ondernemersuitlochristi@skynet.be

 

Eindejaar 2017_inschrijvingsformulier Achterzijde by Sarah Nelson on Scribd

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio