Topchirurg opent kliniek

Topchirurg opent kliniek

Stéphanie Pirrhyn en Kristoff Verdonck openen het Belgian Beauty Center. Foto: hns

Diest -

In de nagelnieuwe privékliniek Belgian Beauty Center biedt topchirurg Kristoff Verdonck met zijn team een totaalaanpak voor esthetische zorgen aan.

Plastisch chirurg Kristoff Verdonck is een autoriteit op het vlak van borstvergrotingen. Samen met zijn partner Stéphanie Pirrhyn opent de arts een privékliniek voor esthetische zorgen in Diest. In het Belgian Beauty Center kunnen ook andere dienstverleners uit de zorgsector terecht.

“We bieden een totaalconcept aan voor artsen en paramedici”, zegt zaakvoerster Pirrhyn. “Maar ook psychologen, zelfstandige verplegers of bijvoorbeeld een pedicure kunnen bij ons terecht. Op de benedenverdieping kunnen zij een volledig ingerichte ruimte huren. Er zijn zelfs drie compleet geïnstalleerde tandartskabinetten beschikbaar. Voorts zijn er een vergaderzaal en facilitaire ruimtes.”

Op de bovenverdieping zijn twee professioneel uitgeruste operatiekamers, een recoveryroom en een paar kamers waar patiënten de eerste nazorg krijgen. Standaardbehandelingen zoals haartransplantaties gebeuren in een specifiek kabinet. “Het operatiekwartier is strikt gescheiden van de rest”, legt Pirrhyn uit. “Dat heeft vooral met de kwaliteit van de lucht te maken. Die wordt vijftien keer per minuut gezuiverd van alle partikels.”

Het Belgian Beauty Center is gevestigd aan de rotonde van de Citadellaan.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio