Hij ging bij een vriend aan een schooltaak werken, maar om een uur ’s nachts belde de politie zijn ouders

Hij ging bij een vriend aan een schooltaak werken, maar om een uur ’s nachts belde de politie zijn ouders

Foto: atb

Leuven / Kortenberg / Hasselt -

De ouders van een 17-jarige jongen uit Kortenberg hebben in de nacht van woensdag op donderdag de schrik van hun leven gekregen. Omstreeks 1 uur belde de politie met de boodschap dat hun zoon mocht opgehaald worden. De jongen bleek dus niet bij een vriend om te werken aan een schooltaak, maar had wel veel te diep in het glas gekeken.

De 17-jarige jongen werd omstreeks 1 uur al slapend gevonden voor een fakbar in de Tiensestraat. De ploeg maakte de jongeman wakker en vroeg om zijn identiteitskaart. Die kon de jongeman niet voorleggen, in de plaats gaf hij een buskaart. Daarna begon hij te kokhalzen en te braken. De jongen werd overgebracht naar het politiecommissariaat, waar hij opgehaald werd door zijn moeder. Die was wel erg verrast door de telefoon van de politie aangezien zoonlief thuis verteld had dat hij bij een vriend bleef slapen om aan een schooltaak te werken.

Later die nacht, omstreeks 4.30 uur, moest nog een ambulance uitrukken voor een dronken vrouw die amper wakker te krijgen was. Het meisje, een 19-jarige studente uit Hasselt, lag op de grond in de Naamsestraat en had geen enkel besef van tijd en ruimte meer. Ze werd overgebracht naar het Heilig-Hart Ziekenhuis.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees