Liam Payne over zijn tijd bij One Direction: “Ik haatte mijn leven echt”

Liam Payne over zijn tijd bij One Direction: “Ik haatte mijn leven echt”

Foto: Photo News

Zijn boyband One Direction was waanzinnig populair. Maar Liam Payne was allesbehalve gelukkig, vertelt hij nu. “Ik heb zo hard gehuild.”

De 24-jarige zanger zegt dat hij op een avond in tranen uitbarstte omdat een etentje met zijn familie verstoord werd door een onhandige cameraman die per ongeluk Liams moeder omverduwde. “Ik wilde gewoon een hamburger eten met mijn ouders”, aldus Payne. “Ik heb toen zo hard gehuild. Ik dacht: ‘Ik kan dit niet meer’ en ik haatte mijn leven echt.”

Liam Payne vertelde ook dat hij zelden zijn hotel kon verlaten omdat de fans zo geobsedeerd waren met hem en de andere bandleden. “We konden nergens naartoe. Het was gewoon van optreden naar hotel, optreden naar hotel. En je kon niet slapen, want er stonden nog duizenden fans buiten.”

“Mensen praatten onlangs met me over mentale gezondheid in muziek, en dat is echt een groot probleem. Soms heb je gewoon een beetje zon nodig, of een wandeling.”

“We stopten nooit om te vieren als we bijvoorbeeld American Music Awards wonnen. We zongen gewoon onze liedjes, en zongen nog meer. Het was echt keihard werken. Non-stop. Ik kan me nu veel beter concentreren.”

One Direction (1D) hield het begin 2016 voor bekeken. Alle bandleden brachten intussen solowerk uit. Liam Payne scoort momenteel met zijn hit ‘Strip it Down’, waarin hij zingt: “I used to be in 1D, now I’m out, free.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees