Bart Kaëll openhartig: “Ik ben passioneel verliefd geworden op een ander tijdens mijn relatie met Luc Appermont”

Het was weer tijd voor een intiem gesprek bij Gert Late Night gisterenavond. Naar goede gewoonte probeert James net dat tikkeltje meer te weten te komen bij de gasten, en daar ontsnapte ook Bart Kaëll niet aan. “Je doet me echt zweten met uw vragen”, klonk het bij de zanger.

Veel gras laat de charmante Gentse flapuit er niet over groeien wanneer hij met Bart Kaëll in bed ligt. “Heb jij ooit mindere momenten gehad in je relatie met Luc Appermont?”, stak James van wal. Waarop Bart eerlijk antwoordde dat hij ooit al eens passioneel verliefd is geweest op een ander. “Ik ben dan eventjes alleen gaan wonen, maar ik wist al snel: dit is het niet. Ik vond dat het niet klopte. Passioneel verliefd worden is echt de hel. Ik wil dat nooit meer meemaken.”

En als het gaat over trouwen wordt Bart verlegen. “Zijn er al plannen ofzo?!”, vroeg James zich luidop af. Waarop de zanger dat meteen ontkende. “Nee, dat is niet waar, maar het interview is hier gedaan hoor. Je doet mij zweten jij, met al je vragen.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees