SK Lochristi op bezoek bij leider Club Brugge

Lochristi - Of de spelerjes van de PU9A van SK Lochristi er vandaag in de klas met de volle aandacht bij zitten is maar de vraag. Vanavond trekken ze namelijk naar het Jan Breydelstadion voor een wedstrijd tegen Club Brugge. Vorig jaar speelden ze al wedstrijden tegen KAA Gent en Sporting Lokeren, en eind augustus was er al een galawedstrijd thuis tegen SV Zulte Waregem. Vanavond trekken de spelertjes van trainer Tom De Sutter en afgevaardigde Kelly Wauters naar leider Club Brugge voor een nieuwe onvergetelijke ervaring op de velden aan Jan Breydel.

 
In hun kielzog de spelertjes van PU8A van trainer Wim Van de Velde die na de overwinning tegen SV Zulte Wargem vol voor de overwinning gaan op Club Brugge.
 
De wedstrijd start om 18 uur. Trainers, afgevaardigden en ouders hebben regelingen getroffen en verlof genomen om er een leuke gebeurtenis van te maken. De spelertjes worden onmiddellijk na school afgehaald en tijdens de rit naar Brugge kunnen ze de sandwiches en  chocomelk die nu al klaar staan verorberen.

Hoe het daar in Brugge afloopt kan u later hier lezen.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio