Alexander Devriendt en Charlotte De Bruyne ronden trouwtrilogie af in Vooruit

Alexander Devriendt en Charlotte De Bruyne ronden trouwtrilogie af in Vooruit

Foto: Steven Hendrix

Gent / Lochristi - Actrice Charlotte De Bruyne (27) en theatermaker Alexander Devriendt (40) openden vrijdagavond in de balzaal van de Vooruit hun huwelijksfeest op de tonen van Downtown van Majical Cloudz. Het theaterkoppel was eerder al met de familie en beperkte vriendenkring naar Sicilië getrokken voor een niet officiële trouwceremonie. Eerder deze week trouwde schepen van burgerzaken Sofie Bracke (Open Vld) hen dan echt in het stadhuis van Gent. Het huwelijksfeest vond plaats in de balzaal van de Vooruit:

 "Ik heb daar een heel goed gevoel bij" aldus een zieke Alexander Devriendt, die noodgedwongen onder de pi!llen zat "Dit is de plek waar we met ons gezelschap Ontroerend Goed thuis horen, en waar we ook de premières van de meeste van onze stukken spelen."

De twee zijn al negen jaar samen en leerden elkaar kennen in de theaterwereld. Charlotte speelde al vrij jong in het theatergezelschap Ontroerend Goed, waarvan Alexander Devriendt de artistieke leiding heeft. Charlotte De Bruyne acteerde onder meer  al in de films Little Black Spider, Flying Home en Achter De Wolken. Ze heeft ook een rol in de film die Stijn Coninx rond De Bende Van Nijvel maakt.

Alexander Devriendt won met zijn gezelschap Ontroerend Goed al tal van internationale prijzen op theaterfestivals. Diverse van de producties lopen nu nog op diverse internationale locaties. Hun meest recente productie LIES, over de bubbel van de financiële wereld, kreeg niets dan lovende kritieken. Fight Night, een interactieve productie rond de verkiezingen, krijgt nu een Russische versie.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio