Hij vroeg haar om een vliegtocht te maken, maar had eigenlijk veel grootsere plannen

Wat een gewoon vliegtochtje was volgens Brooke (20) draaide uit op zoveel meer. Toen ze met haar vriendje Hans over het Amerikaanse Kansas aan het vliegen was, zag ze plots een erg persoonlijke boodschap staan. “Marry me?”

Geen ordinaire knieval voor Hans Miller (21) uit Kansas. De jongeman lokte zijn vriendin mee in een vliegtuig met het smoesje dat hij zijn geboorteplaats aan haar wilde tonen vanuit de lucht. Maar niks was minder waar. Toen ze aan het vliegen waren, vroeg hij haar op een bepaald moment naar buiten te kijken.

Hans had in grote letters ‘Marry me’ in een grasveld gemaaid. “Ik kreeg het idee toen ik in dit vliegtuig zat”, zegt Hans achteraf. “Brooke en ik zijn al een hele tijd samen en ik wist dat ik haar op een originele manier wilde ten huwelijk vragen. Toen wist ik het: ‘Waarom doe ik het niet vanuit de lucht?’. Ik zocht een grasveld en vroeg toestemming om ‘Marry me’ in het grasveld te maaien. Toen Brooke en ik eindelijk het vliegtochtje maken, haalde ik mijn ring uit toen zij naar de boodschap keek. Alles is perfect verlopen!”

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees