Celebs

Daarom draagt Melania volgens Twitter ook een zonnebril als het donker is

Daarom draagt Melania volgens Twitter ook een zonnebril als het donker is

Foto: Photo News

Melania Trump zorgt opnieuw voor voer tot discussie op Twitter. Nadat ze samen met haar man de slachtoffers van het schietincident in Las Vegas had bezocht, werd ze immers gefotografeerd met haar zonnebril op terwijl het donker was. Twitteraars denken dat ze deze opvallende gewoonte van de first lady wel kunnen verklaren.

Toen Donald en Melania Trump terug thuis arriveerden nadat ze samen de slachtoffers van het schietincident in Las Vegas hadden bezocht, werd het koppel hand in hand gefotografeerd in de tuin van het Witte Huis gefotografeerd. De first lady droeg een zwarte zonnebril, terwijl de zon al lang verdwenen was en dat leidde tot heel wat speculaiteis op Twitter.

Eén dag eerder kreeg Melania ook reeds een storm van kritiek te verdragen, omdat ze in Puerto Rico eveneens een zonnebril ophad toen ze de slachtoffers van orkaan Maria begroette. Waarom Melania zo aan haar zonnebril gehecht is, is niet duidelijk, maar Twitteraars hebben er allemaal een eigen idee over. Een greep uit hun reacties:

"Waarom droeg Melania een zonnebril 's nachts? Omdat ze zo het rollen met haar ogen kan verbergen?

"Ongelooflijk dat ik met deze idioot getrouwd ben. Waar is mijn zonnebril?"

"Melania draagt altijd een zonnebril, ongeacht de plaats of tijd. Ik denk dat ze niet graag oogcontact met anderen maakt."

"Ik denk dat Melania altijd een zonnebril draagt zodat we haar niet kunnen zien rollen met haar ogen wanneer Donald aan het praten is."

"Volgens mij draagt Melania altijd een zonnebril zodat ze kan voorkomen dat ze Donald moet aankijken."

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees