Aanrander opgepakt en aangehouden na tip van kijker opsporingsprogramma ‘Faroek’

Aanrander opgepakt en aangehouden na tip van kijker opsporingsprogramma ‘Faroek’
Roeselare -

In Roeselare is zondagavond een man opgepakt die gezocht werd in een aanrandingszaak van afgelopen zomer. Het was na een tip van een kijker van opsporingsprogramma ‘Faroek’ op VTM dat de 32-jarige Bulgaar werd gearresteerd. Hij is aangehouden.

“De verdachte is een 32-jarige man van Bulgaarse nationaliteit die in Roeselare verblijft”, zegt het parket van Kortrijk. “Hij is aangehouden en verschijnt normaal gezien vrijdag voor de raadkamer”, zegt het parket.

In de nacht van zaterdag 22 juli werd een meisje uit Roeselare omstreeks 1.15 uur door een man aangevallen nabij De Bonte Os, het hotel op de hoek van de Sint-Hubrechtsstraat en de Steenhouwersstraat. In het programma ‘Faroek’ op VTM werden eind september camerabeelden getoond van de feiten en van de dader in de hoop de dader te vinden. Want het onderzoek zat muurvast.

Op de camerabeelden is te zien hoe een meisje zich losrukt van haar belager. Andere camerabeelden tonen dan weer hoe klanten zich ontfermen over het meisje dat in paniek hulp probeert te zoeken in het hotel. Ook de dader komt meermaals in beeld.

Een kijker van het opsporingsprogramma op VTM herkende hem en verwittigde de politie. Nu is hij dus gearresteerd.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees