Kinderwagen vermorzeld door voorbijrijdende trein, net nadat mama baby er heeft uitgehaald

Een onoplettende moeder heeft de schrik van haar leven beleefd toen haar kinderwagen helemaal vermorzeld werd. De vrouw nam haar kind uit de buggy om het te troosten, maar zag niet dat het kinderwagentje ondertussen vanzelf naar de voorbijrijdende trein rolde.

Er zijn camerabeelden opgedoken van een kinderwagen die volledig platgereden werd door een trein in Nuneaton, het Verenigd Koninkrijk. Een onoplettende moeder focuste zich zodanig op haar kind dat ze de, gelukkig, lege kinderwagen niet naar het treinspoor zag rollen. Niet veel later bleef er van de buggy niet veel meer over, en lagen ook al haar inkopen in het rond geslingerd.

De ‘Rail Safety and Standard Board’ heeft nu de beelden openbaar gemaakt om ouders te waarschuwen voor de gevaren van treinen. “Let altijd op je kind én al hetgeen dat erbij hoort, zoals bijvoorbeeld een kinderwagen”, zegt een woordvoerder van de RSSB. “Zet de remmen op als het kan en probeer altijd zo veilig mogelijk te handelen. De treinindustrie zal op haar beurt proberen sleutelen aan een veiligere omgeving voor de passagiers.”

Corrigeer

NIET TE MISSEN

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees