Vechtersbazen zoeken ruzie met man maar hebben daar snel spijt van wanneer hij MMA-vechter blijkt te zijn

Twee vechtersbazen hebben er het verkeerde slachtoffer uitgekozen tijdens een gevecht op straat. De mannen hadden eerst een discussie over het verkeer met een derde man, en gingen kort daarna op de vuist. Al zullen ze zich dat al snel beklaagd hebben, want hun ‘vijand’ bleek een MMA-vechter te zijn.

Eén van de vechtersbazen liet er geen gras over groeien en nam een knuppel uit zijn koffer na de ruzie. Met de nodige agressie sloeg hij een van de autolichten kapot van de MMA-vechter, maar dat had hij beter niet gedaan. Zo’n tien seconden later kreeg hij een vuist op zijn gezicht waardoor hij knock-out werd geslagen.

Toen de andere vechtersbaas dit zag gebeuren, stapte hij ook uit de auto. Zonder knuppel, maar met zijn vuisten, probeerde hij de MMA-vechter aan te pakken. Laat ons zeggen dat dat ook niet zo vlotjes ging zoals hij gehoopt had. Na een tiental seconden had de MMA-vechter de vechtersbaas in een houdgreep, en liet hem dan op de grond achter.

Nadat hij zijn twee tegenstanders had verslagen, reed de MMA-vechter weg. Hoe het is afgelopen met de hele situatie is niet geweten.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees