Celebs

Hoe doet Astrid Coppens het als actrice? Bekijk hier de trailer van haar eerste film

Eind november komt 'Verborgen Verlangen' in de zalen, een feelgoodfilm over een aantrekkelijke schoenenverkoopster die een boek uitbrengt. Als u de titel al gehoord hebt, zal dat wellicht zijn omdat Astrid Coppens er haar eerste hoofdrol in heeft.

De plot van de film leest als een romannetje: er is een schoenenverkoopster, Louise, die heel mooi is maar een slecht boek heeft geschreven. En er is Herman, een mensenschuwe auteur die een meesterwerk geschreven heeft. Een bijna failliete uitgeverij verkoopt zijn boek door te doen alsof Louise het geschreven heeft en zij wordt een mediaster. Maar dan wil Herman erkenning voor zijn werk...

'Verborgen Verlangen wordt de eerste langspeelfilm van Maarten Moerkerke, die eerder al televisiereeksen als 'De bende van Jan de Lichte' en '13 geboden' regisseerde. Naast Astrid spelen onder meer Roel Vanderstukken, Mathias Sercu, Kim Hertogs, Janine Bischops, Joke Devynck, Hans Van Cauwenberghe en Tania Kloek  een rol in de film. 

In de trailer wordt de film omschreven  als 'een fucking feelgoodfilm'.  Of hij echt 'feelgood' is, kunnen kijkers ontdekken vanaf 22 november, wanneer hij in de zalen wordt verwacht. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees