Soepbar opent in kleinste winkelpandje van Mechelen

Soepbar opent in kleinste winkelpandje van Mechelen

Astrid Mora in haar soepbar in de Onze-Lieve-Vrouwestraat 143. Foto: Dirk Vertommen

Mechelen - Een vriendin die gek is van soep en zij die in de Onze-Lieve-Vrouwestraat het kleinste winkelpandje van Mechelen kocht. Astrid Mora (43) zag het er ideale recept in voor haar take away soepbar ‘Not Just Soup’.

Tot twee jaar geleden baatte Mora in de winkelstraat de interieur- en geschenkenzaak roseMamuze uit. “Toen al was ik weg van dit kleine pandje. Toen ik hoorde dat Zoet verhuisde, zocht ik contact met de eigenares. Uiteindelijk heb ik het zelfs gekocht”, vertelt Astrid.

Dat net hier de roots liggen van gevestigde waarden als Lily en Simple Comme Bonjour overtuigde haar nog meer om de stap te zetten.  Zelf heeft Astrid Mora er een soepbar van gemaakt. “Ik heb een vriendin die met veel passie lekkere soep maakt. Ik zag het meteen zitten om die voor haar te verkopen. Alle soepen die ze bereidt, zijn vers, vegetarisch en biologisch”, legt Astrid uit.

Een portie soep met topping en brood kost 6 euro, voor een liter betaal je 16 euro. ‘Not Just Soup’ is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 8 tot 14u, op zaterdag van 10 tot 16u.

Info: www.facebook.com/notjustsoup

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio