Burger King wil niet naar Sint-Niklaas komen en maakt dat wel heel duidelijk via sociale media

Burger King wil niet naar Sint-Niklaas komen en maakt dat wel heel duidelijk via sociale media

Foto: gvh

Sint-Niklaas -

Hamburgerketen Burger King heeft geen interesse om een vestiging te openen in Sint-Niklaas. Dat maakte de keten met een laconieke boodschap bekend via Instagram.

Op het sociale medium Instagram plaatst Burger King regelmatig de naam van een stad waar er geen vestiging komt. Een aparte manier om suspense te creëren. “Spelen jullie maar met de ballonnen, wij houden het vuur voor onze burgers”, klinkt de boodschap van Burger King onder een foto van het Sint-Niklase stadhuis met enkele ballonnen.

De manier waarop de keten het wegblijven aankondigt, schiet bij sommige Sint-Niklazenaren in het verkeerde keelgat. Niet dat de boodschap eerst in het Frans staat, wel de inhoud zorgt voor ergernis. “Rare marketingstrategie: beledig een stad”, klinkt een van de reacties op sociale media.

Burger King maakt zijn intrede op de Belgische markt na de overname van de Quick-keten. Quick heeft momenteel een vestiging in het Waasland Shopping Center, maar een Burger King hoeven we in de Wase hoofdstad dus niet te verwachten.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees