Sportief in een dipje... maar voor het overige alles in orde met Eugenie Bouchard

Sportief gaat het van kwaad naar erger met Eugenie Bouchard. Het voormalig nummer vijf van de wereld komt niet eens in de buurt van haar beste niveau maar laat er haar slaap niet voor. “Er zijn mensen die het slechter hebben”, reageert ze.

De Canadese is momenteel aan de slag in de Prudential Hong Kong Tennis Open. Nu ja, wat heet aan de slag. Het huidige nummer 78 van de WTA-ranking werd er in The Battle of the Babes hopeloos uitgemept door Caroline Wozniacki (6-1, 6-1). Gelukkig kon ze in het dubbelspel wel de eerste ronde overleven aan de zijde van Shelby Rogers. “Ik kan niet zeggen dat ik in de put zit door mijn resultaten”, verklaarde Bouchard aan de South China Morning Post. “Ik heb ondanks alles een schitterend leven. Er zijn mensen die het slechter hebben. Ik behoor nog steeds tot de honderd beste tennisspeelsters van de wereld.”

En Bouchard is nog steeds bereid de sportieve handschoen op te nemen. “Ik blijf hard werken en probeer de zaken aan te pakken. Vooral mentaal probeer ik mezelf te ontspannen en minder druk op te leggen.”

 

Tbt 2017. Slightly different shoot ??

Een bericht gedeeld door Genie Bouchard (@geniebouchard) op

 

Tbt 2013. One of baby genie's first big shoots ??????

Een bericht gedeeld door Genie Bouchard (@geniebouchard) op

Corrigeer