Zo bracht Zita, dochter van Koen Wauters, het er van af als presentatrice

Voor wereldmeisjesdag presenteerden Zita Wauters en Niesje Vanduffel voor de verandering ‘Gert Late Night’. Zita liet er geen gras over groeien en legde haar gasten meteen op de rooster. “Wat is het stoutste dat je als kind hebt uitgespookt?”, klonk de vraag. En de antwoorden waren verrassend.

Over Gert Verhulst zijn we snel uitgepraat, want die is naar eigen zeggen heel erg braaf geweest. “Ik schaam mij daar een beetje over, zó braaf was ik.” Maar Kat Kerkhofs haalde als kind wel wat kattenkwaad uit. “Ik had een telefoon op mijn kamer en samen met mijn zus en nichtjes belden wij willekeurige mensen op”, vertelt ze. “We deden dan alsof we werkten voor de radio en vertelden dat die mensen tickets voor een concert hadden gewonnen. Die mensen waren dan echt aan het juichen, maar die kregen uiteraard dus nooit tickets in de bus.”

Ben Seghers hield zich dan weer bezig met koeienvlaai tussen de kranten te steken, al bleef dat maar bij een keer. “Je moet dus eerst die krant in brand steken en dan pas aanbellen, maar ik was die volgorde even vergeten", lacht hij. En Stan Van Samang stak dan weer vuile boekjes in de brievenbussen van willekeurige mensen, wat vaak ruzie opleverde in de woonkamer van de ‘slachtoffers’. “Ik heb daar wel een beetje spijt van. Bij deze wil ik mij excuseren.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

Abonneevoordeel

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees