Vrouw rijdt al 23 jaar rond zonder rijbewijs en wordt nu betrapt: “Je bent een heel goeie agent”

Met de auto rijden zonder rijbewijs is een ernstige overtreding. Maar deze Australische deed het zo’n 23 jaar en was nooit bang dat ze betrapt zou worden. Toch werd ze nu aangehouden, al kon ze daar nog om lachen.

“Dit is de eerste keer dat een agent mij aanhoudt”, zegt de vrouw aan de politieagent die haar na 23 jaar betrapt heeft. “Je bent dus een heel erg goeie agent”, lacht ze nog na. Haar man, die ondertussen al een jaar is overleden, reed ook zonder rijbewijs. “Zal ik hem nog laten opgraven?”, grapte ze.

De vrouw heeft naar eigen zeggen wel een heel erg goeie reden om zonder rijbewijs te rijden. “Mensen zonder een rijbewijs zijn veel voorzichtiger. Ze zijn bang om opgepakt te worden dus volgen alle verkeersregels. Ik heb bijvoorbeeld ook nog nooit een ongeluk veroorzaakt.”

Alhoewel de politieagent haar humor kon appreciëren stelde hij haar voor om zo snel mogelijk een rijbewijs te gaan halen. “Zo zal je veel serieuzer geworden in de rechtbank”, klonk het. Hoe de vrouw er uiteindelijk is van af gekomen is niet geweten.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees