Volledige afdeling van rvt zet zich in voor Music for Life

Dit team gaat ervoor:“Warmste Week? Het is hier het Warmste Najaar!”

Dit team gaat ervoor:“Warmste Week? Het is hier het Warmste Najaar!”

Foto: mye

Aalter -

Afdeling De Ceder van het Aalterse woonzorgcentrum Veilige Have zet het komende najaar haar beste beentje voor om in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel geld in te zamelen voor de Aalterse vzw De Toevlucht.

De Music for Life-actie van Studio Brussel zorgt al enkele jaren in Vlaanderen voor een warme golf van solidariteit met allerlei goede doelen met als hoogtepunt de Warmste Week die dit jaar loopt van 18 tot 24 december. Afdeling De Ceder van rvt De Veilige Have heeft echter geen geduld om zo lang te wachten.

Koekenverkoop

“We hebben allemaal de handen in elkaar hebben geslagen om niet enkel de Warmste Week te organiseren, maar een heel Warmste Najaar”, klinkt het. “Wij, dat zijn zowel de verpleegkundigen, de verzorgenden, de huishoudhulpen, de animatie, de bewoners zelf, de kinesisten, de vrijwilligers, enzovoort. We gaan de actie steunen door een koekenverkoop die nu al op volle toeren draait, een fotowedstrijd op de afdeling, een verkoop van armbandjes, spaarpotjes for life, gezichtsmassages for life en als top of the bill een eerste Quiz for Life. We hopen zo veel mogelijk geld in te zamelen, maar ook de deelnemers een fantastische avond te bezorgen. Deze quiz gaat door op vrijdag 17 november om 20 uur en er kunnen nog altijd teams inschrijven. De opbrengst van alle acties gaat naar de Aalterse vzw De Toevlucht.”

Naar Wachtebeke

Op donderdag 21 december gaat de afdeling met een paar bewoners en alle vrijwilligers een bezoekje brengen aan het Music for Life-dorp in Wachtebeke. “Voorheen was de Warmste Week in Boom, maar dat was te ver voor ons. Omdat het nu in Wachtebeke is, doen we ook voor de eerste keer mee aan Music for Life. We zullen alleszins maken dat we daar gezien worden, want de bewoners gaan zich binnenkort inzetten om een heel groot spandoek ineen te knutselen. En naar volgend jaar toe, zouden we het leuk vinden mocht een andere afdeling in Veilige Have de fakkel van ons overnemen”, klinkt het.

Meer info op de facebookpagina De warmste week 2017 ‘toevlucht Aalter’

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio