Als deze verpleegster geen levens redt, brengt ze heel wat mannen het hoofd op hol

Als deze verpleegster geen levens redt, brengt ze heel wat mannen het hoofd op hol

Foto: Instagram

Al sinds haar zestiende was Lauren Drain werkzaam in de verzorging en verpleging. Als ze niet druk bezig was met het redden van levens en verzorgen van hartpatiënten in het ziekenhuis, deelde ze haar actieve levensstijl met haar miljoenen volgers op Instagram. Werken in de verpleging eiste echter een te hoge tol en dus gooide Lauren haar leven helemaal om.

“Na acht jaar in professionele gezondheidszorg, heb ik nooit een atleet gezien met een vreselijke gezondheidscrisis”, vertelt de 31-jarige voormalige verpleegster. “Daar is een reden voor. Fitte, actieve levensstijlen beperken het risico op ziektes.”

Nadat ze jaren patiënten geholpen had in het ziekenhuis, realiseerde Lauren zich dat het leven als verpleegster slopend was, en dat het een negatief effect had op haar gezondheid. Ze voelde zich overwerkt, gestresseerd, te zwaar, vermoeid en ongelukkig. Ze besloot dat het tijd was voor verandering.

“Ik wilde een gezonde, fitte, sterke, zelfzekere vrouw worden die er actief aan werkte om ziektes te voorkomen in plaats van alles te behandelen met pillen en medicatie.”

“Ik wilde mijn leven ten goede veranderen en ik wilde anderen helpen voor zij ook de controle over hun gezondheid zouden verliezen.”

Hoewel ze nooit een fitnessmodel wilde worden, gebeurde dat na verloop van tijd toch. Ze begon met een paleodieet, wat grofweg neerkomt op eten als een holbewoner, en de resultaten vielen zo goed mee dat ze zich inschreef voor fitnesswedstrijden.

Nu verdient ze haar brood - of beter, haar kom noten, bessen en ander fruit - met haar eigen fitnesswebsite en de foto’s die ze post op Instagram voor haar 3.6 miljoen volgers.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees