Fans van Lady Gaga, haast u: tickets te koop voor nieuwe datum in Sportpaleis

Fans van Lady Gaga, haast u: tickets te koop voor nieuwe datum in Sportpaleis

Foto: Photo News

Alle kleine “monsters”, de fans van Lady Gaga, mogen blij zijn, want de wereldster komt dan toch naar België. Eerder moest de ‘Born This Way’-zangeres haar tour in Europa annuleren wegens gezondheidsproblemen, maar nu is ze er op nieuw helemaal klaar voor. Dat bevestigt Live Nation.

LEES OOK. Lady Gaga moet Europese tour afzeggen door gezondheidsproblemen

“Lady Gaga lijdt onder ernstige fysieke pijn die haar mogelijkheid tot optreden heeft beïnvloed”, zo schref Live Nation destijds. “Ze blijft onder de zorg van medische professionals die hebben aangeraden de tour uit te stellen. Lady Gaga is er kapot van dat ze nu moet wachten om op te treden voor haar Europese fans.”

De wereldster lijdt al een tijd aan de chronische aandoening fibromyalgie. Dan heb je enorm veel pijn in je bindweefsel en spieren. Bij fibromyalgie krijg je ook last van verschillende klachten tegelijk: pijn, stijfheid, slaapstoornissen, hoofdpijn, darmproblemen, …

Hervat in het voorjaar

Eerst gaat de tournee verder in Noord-Amerika, in november en december. Het Europese deel van de Lady Gaga Joanne World Tour is nu volledig gepland voor 2018. Ook de Belgische fans hebben geluk. Lady Gaga komt op maandag 22 januari naar ons land voor een wervelende show.

“Het ziet ernaar uit dat niet veel anderen deze prestatie zullen evenaren dit jaar” duidde The New York Times op het feit dat deze tournee “de zangeres op haar best” laat zien. Lady Gaga wordt geprezen voor haar “ongelofelijke stem en haar enorme hoeveelheid energie tijdens haar show”. Fans kunnen alvast uitkijken naar een multi-media extravaganza show.

Tickets voor de nieuwe datum in het Sportpaleis zijn vanaf nu te koop. Aangekochte tickets voor de show van 1 oktober blijven geldig. Wie er niet kan bij zijn op 22 januari, krijgt de tickets terugbetaald. Ticketkopers worden persoonlijk gecontacteerd.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees