Aanrander blijft in de cel: “Man leefde geïsoleerd en heeft spijt”

Aanrander blijft in de cel: “Man leefde geïsoleerd en heeft spijt”

Foto: rr

Roeselare -

De aanrander uit het VTM-programma Faroek blijft nog een maand in de gevangenis. De raadkamer van Kortrijk heeft de aanhouding bevestigd. Volgens zijn advocaat Danny Francet is het niet bewezen dat de man een seksueel motief had.

Een samenloop van omstandigheden. Volgens de verdediging is dat de reden waarom de verdachte in één nacht twee vrouwen overviel. De Bulgaar was enkele maanden in ons land. Hij was samen met vrienden naar Roeselare gekomen om in een carwash te werken. Hij leefde op een appartement boven de carwash. “De reden voor zijn daden moet gezocht worden bij het weinige sociaal contact. Hij leefde geïsoleerd en had die avond gedronken. Hij heeft spijt van wat er is gebeurd”, aldus zijn advocaat.

De Bulgaar bekent dat er een schermutseling is geweest, maar niet de aanranding van de eerbaarheid. “Het onderzoek moet uitwijzen of er effectief een seksueel motief was.” De feiten dateren van deze zomer, maar na een uitzending van Faroek kwamen er tips binnen van de kijkers en zo kon de Bulgaar deze week worden opgepakt. De verdediging tekent geen beroep aan tegen de aanhouding. De man blijft dus nog minstens een maand in de gevangenis.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees