HEY... Kies zelf met welk nieuws je wakker wil worden in de app van Het Nieuwsblad

HEY... Kies zelf met welk nieuws je wakker wil worden in de app van Het Nieuwsblad

Foto: rr

Zin om zelf te kiezen met welk nieuws je wakker wil worden? Het Nieuwsblad brengt de feitjes rechtstreeks naar je toe met Hey! Elke morgen vanaf 7u staat er een mix van belangrijk nieuws en leuke verhalen voor je klaar.

Op het moment dat jij je nog een laatste keer uitrekt in je bed of terwijl de eerste koffie doorloopt, vertelt Hey! je de verhalen van de ochtend. In 5 minuten ben je helemaal mee met de belangrijkste of leukste nieuwtjes. Je hoeft er enkel onze app voor te openen. (Heb je die nog niet? Dan kan je hem hier vinden.)

Vandaag geïnteresseerd in sport? Of in een politiek nieuwtje? Of toch eerder in iets grappigs? Wij laten je weten welk nieuws er heet van de naald is en dan kan jij zelf beslissen waar je precies je tanden in zet. Onze app praat je in enkele seconden bij over een hele reeks nieuwtjes.

Ga naar instellingen (de drie horizontale lijnen rechts bovenaan in onze app), klik onderaan op "instellingen" en swipe naar beneden om zelf te beslissen op welke manier je 'Hey' tot bij jou krijgt.

We beloven plechtig om een vrolijke mix te maken van nieuws waar je heel wat over kan vertellen aan het koffieapparaat: elke werkdag, tussen 7 en 11. 

Ben je er helemaal klaar voor? Hey! Ho! Let's go!

Hoe ziet dat er eigenlijk uit? Zo! Wil jij er ook van meegenieten? Dan kan je hier terecht. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees