Voetganger overleden na aanrijding door vuilniswagen

De Panne -

In de Lindenlaan in het West-Vlaamse De Panne is dinsdagmiddag een vrouwelijke voetganger om het leven gekomen. De 79-jarige vrouw werd vlakbij het gemeentehuis van De Panne op straat gegrepen door een vuilniswagen en overleed ter plaatse. De chauffeur is na het incident doorgereden.

Het ongeval gebeurde op enkele tientallen meters van het gemeentehuis van De Panne. De omstandigheden zijn nog niet helemaal duidelijk. De vrouw werd op straat gegrepen door een vuilniswagen die in de straat een vuilniscontainer kwam leegmaken. Ze belandde onder het rechterachterwiel en overleed ter plaatse. 

Voetganger overleden na aanrijding door vuilniswagen
Foto: bfr

De chauffeur reed na het incident door maar werd later in Koksijde tegengehouden door de politie. De chauffeur zegt dat hij van een aanrijding niets gemerkt heeft. De man wordt opgevangen door zijn collega's. Het onderzoek moet uitwijzen of de bestuurder de aanrijding had moeten opmerken. Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Veurne, heeft een verkeersdeskundige aangesteld om te onderzoeken hoe het ongeval precies kon gebeuren.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees