Hou je klaar voor de kersteditie van Kamping Kitsch Club met niemand minder dan Hot Marijke

© Kamping Kerstmis

Wie in augustus zijn kans gemist heeft om Kamping Kitsch Club mee te beleven, krijgt dit jaar voor het eerst een tweede kans. De organisatie van het foutste festival van het land komt nu met ‘Kamping Kerstmis’, een wintereditie van het festival.

nkdr

“De kerstliederen en après-ski hits worden voor de gelegenheid in een Kamping-jasje gestoken”, zo luidt het in een persbericht. Onder andere Bart Kaëll, DJ Furax, The Confetti’s, Sandra Kim en Claude François zouden er optredens komen geven volgens de organisatie. Al wordt dat in het geval van die laatste misschien wat moeilijk, gezien het feit dat die al enkele jaren overleden is.

De wintereditie van het festival zal op 16 december doorgaan in de Oktoberhallen in Wieze. 5.000 feestvierders zullen er van 12 uur ’s middags tot 1 uur ’s nachts volledig los kunnen gaan op de foutste hits.

“Verkleden is naar goede gewoonte weer verplicht. Wie niet verkleed is, komt er niet in!”, zo luidt het bij de organisatie. Behalve de optredens biedt Kamping Kerstmis ook een kerstmarkt, eetwedstrijd ijstaart eten en een sessie ‘op schoot met Hot Marijke’ aan. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 25 oktober om 12 uur ’s middags via www.kampingkerstmis.be.

Enkele sfeerbeelden van de zomereditie van Kamping Kitsch Club dit jaar:

© Wouter Van Vaerenbergh

© Wouter Van Vaerenbergh

© Wouter Van Vaerenbergh

© Wouter Van Vaerenbergh

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer