Koppel dat seks had in pizzeria ontwijkt gevangenisstraf, maar mag 23 weken lang geen stomende nachten meer hebben met elkaar

Koppel dat seks had in pizzeria ontwijkt gevangenisstraf, maar mag 23 weken lang geen stomende nachten meer hebben met elkaar

Foto: rr

De beelden van hun vrijpartij voor de toonbank van de pizzeria gingen de wereld rond. Het leverde hen echter ook een proces op wegens zedenschennis. Voor hen beide dreigde een gevangenisstraf, maar die konden ze nu toch nog ontwijken. Als ze elkaar trouw willen blijven, zullen ze nu echter 23 weken lang alleen moeten slapen op bevel van de rechter.

“We waren die nacht uitgeweest en hadden heel veel gedronken”, vertelde de Britse Daniella Hirst nadat de video van haar en haar vriend Craig Smith de wereld rondging. Ze was wel fan van stomende seks op de meest vreemde plaatsen. “Ik ben echt heel ruimdenkend over seks op publieke plaatsen. We deden het al in een bus, een hotel, een zwembad en een veld. Ik vind het een geweldig gevoel om te weten dat je betrapt kan worden.”

En betrapt worden, dat deden ze. Door de bewakingscamera van de pizzeria. Een kwartier lang konden de bewakers zien hoe Daniella eerst over de toog boog om een telefoon van een klant al grappend op te nemen, terwijl het koppel nog enkele pinten soldaat maakte. Daarna trokken ze elkaars broek naar beneden en hadden ze seks in het midden van de pizzeria.

(lees hieronder verder)

Video: kaltura

Daniella kreeg al snel spijt toen ze besefte dat de bewakingscamera alles geregistreerd had. “Ik vond het leuk, want ik was gewoon heel verliefd toen. Maar dat liep uit de hand. Ik zou het wel niet meer opnieuw doen en ik wou dat het ook niet gebeurd was, want ik had er niet aan gedacht dat we zouden gevat worden. Of toch niet op deze manier…”

De beelden kwamen ook bij de politie terecht. Het koppel werd op grond van zedenschennis voor de rechter gedaagd en zou mogelijk een gevangenisstraf krijgen. Daar ontsnapten ze nog aan, maar van stomende vrijpartijen zal - in elk geval ’s nachts - even geen sprake zijn. Ze kregen namelijk elk huisarrest van de rechter, 23 weken lang. Tussen 7 en 19 uur mogen ze hun eigen huis niet verlaten, en aangezien de twee niet samenwoonden, betekent dat dus ook 23 weken lang niet samen slapen. Daarnaast kregen ze ook een opgelegde gemeenschapsdienst van de rechter.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees