Het griezelen kan beginnen: dit is het startschot van de bloedstollende spelletjes in de nieuwste ‘Saw’-film

Het griezelen kan beginnen: dit is het startschot van de bloedstollende spelletjes in de nieuwste ‘Saw’-film Video: IGN/Lionsgate

Het duurt nog enkele dagen voor Halloween in alle griezeligheid losbarst, maar filmproducent Lionsgate kon niet meer zo lang wachten om een eerste scène van ‘Jigsaw’ op de wereld los te laten. De achtste film in de populaire ‘Saw’-reeks belooft opnieuw een resem van bloederige spelletjes te worden, die maar uit het brein van één creatieve moordenaar kunnen komen: Jigsaw is helemaal terug!

Na een reeks creatieve en bloederige moorden, die erg lijken op die van John Kramer beter bekend als Jigsaw, houdt de politie een klopjacht op een moordenaar die ze al tien jaar dood waant. Dat is het uitgangspunt voor een nieuw deel in de populaire ‘Saw’-franchise, die op 1 november in onze cinemazalen zal verschijnen, en ongetwijfeld talloze mensen de stuipen op het lijf zal jagen.

De afgelopen maanden verschenen er al verschillende, veelbelovende trailers, maar de filmproducenten vonden het hoog tijd om een voorsmaakje uit ‘Jigsaw’ te lanceren. Fans van de filmreeks kennen inmiddels het succesvolle recept: nietsvermoedende slachtoffers worden plots wakker en moeten zich op gevaar van lijf en leden zien te redden uit de klauwen van een moordenaar die krankzinnige spelletjes bedenkt.

De eerste, korte horrorscène die dinsdag op de wereld werd losgelaten, geeft het startschot voor een nieuwe reeks bloedstollende spelletjes, waarin ijzeren emmers, stalen kettingen en ronddraaiende zagen de hoofdrol vertolken. Dat kan alleen maar het werk zijn van één inventieve moordenaar: Jigsaw.

‘Jigsaw’ verschijnt op 1 november in de bioscoop. Bekijk hier de trailer:

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees