Celebs

Bekende zangeres spreekt over drugsverslaving: "Ik smokkelde drugs op het vliegtuig"

Bekende zangeres spreekt over drugsverslaving: "Ik smokkelde drugs op het vliegtuig"

Foto: Photo News

In een nieuwe documentaire die dinsdag werd vrijgegeven spreekt Demi Lovato (25) openhartig over de drugsproblemen en de eetstoornis waar ze in het verleden mee kampte. De zangeres gaf ook toe dat ze de voorbije zomer na haar breuk met haar vriend opnieuw moeite had om haar eetstoornis het hoofd te bieden.

Demi Lovato sprak in het verleden al over haar mentale problemen, maar in een nieuwe documentaire die op dinsdag op YouTube werd vrijgegeven bespreekt ze nu ook openhartig haar drugsverleden en haar permanente strijd om haar eetstoornis een stap voor te blijven. Ondanks haar verblijf in een rehabilitatiecentrum in 2010 om haar alcohol -en drugsverslaving en haar eetstoornis aan te pakken, verviel ze in 2012 immers opnieuw in haar oude gewoontes.

Over die terugval zegt ze het volgende: "Ik verwaarloosde mijn programma, ik was gewoon niet klaar om nuchter te zijn. Ik smokkelde drugs mee op het vliegtuig, ik smokkelde het mee in badkamers, gebruikte het de hele nacht ... Gedurende een periode van twee maanden gebruikte ik elke dag wel drugs." Pas toen haar manager en team ermee dreigden om voorgoed op te stappen, besefte Demi dat ze haar levensstijl compleet om moest gooien. "Het is gênant om terug te kijken naar de persoon die ik toen was," vertelt ze nog, "maar het lukte me toen wel om nuchter te blijven. Het blijft echter wel een voortdurende strijd waarbij ik elke dag opnieuw waakzaam moet zijn."

Na haar breuk afgelopen zomer met haar vriend Wilder Valderema kreeg de zangeres het opnieuw zwaar te verduren: "Tijdens mijn relatie met Wilder ben ik er drie jaar lang in geslaagd om mijn eetstoornis te onderdrukken. Wanneer ik me echter eenzaam voel, begin ik me meteen vol te proppen met voedsel. Na de breuk heb ik kort een kleine terugval gekend omdat ik hem zo erg miste." Ze benadrukt nog: "Voedsel is de grootste uitdaging in mijn leven en hoewel ik echt niet wil dat het mijn gedachten domineert, is het toch iets waar ik voortdurend mee bezig ben."

 "Hoewel het niet gemakkelijk voor mij was om alles voor de camera uit te leggen, was het wel nodig", concludeert Demi, " Mensen moeten horen dat het leven geen perfecte reis is, dat sommige dagen best uitdagend zijn."
 

 

Ready for a big week!! @fabletics ???

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato) op

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees