Mode

Zo gaat het er echt aan toe bij de castings van Victoria's Secret

Zo gaat het er echt aan toe bij de castings van Victoria's Secret

Foto: *

Werkelijk alle modellen dromen ervan om een plaatsje op de catwalk van de Victoria's Secret Fashion Show te veroveren, maar slechts enkelen slagen daar ook echt in. Met het oog op de show in Shanghai volgende maand heeft het lingeriemerk een video vrijgegeven met scènes van achter de schermen van de meest recente modellencasting.

In november gaat de Victoria's Secret Fashion Show in Shanghai door en het lingeriemerk hield recent nog een modellencasting om de laatste felbegeerde plaatsjes op de catwalk in te vullen. Victoria's Secret postte de video met beelden van achter de schermen van deze casting op YouTube. In de video is te zien hoe 's werelds mooiste modellen de castingdirecteurs proberen te overtuigen en hoe de modellen uiteindelijk reageren als ze te horen krijgen dat ze binnenkort zelf ook die befaamde engelenvleugeltjes aan mogen binden.

Voor elk model is de deelname aan de show van Victoria's Secret een droom die in vervulling gaat. Er vloeien dan ook veel traantjes als blijkt dat de modellen gecast werden voor de show, maar één enkele deelname is zeker geen garantie dat je bedje gespreid is. Dat ondervond ook model Blanca Padilla in het verleden. Twee jaar geleden werd ze al een keertje geboekt, het jaar daarna echter niet. "Alle modellen zijn ware schoonheden," verklaart Neophitou-Apostolou, één van de castingdirecteurs, "We hebben echter een rigoureus eliminatieproces waarbij ze zonder compromissen aan elk onderdeel van onze selectiecriteria moet voldoen."

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees