Vakantie

Selfies maken? Dat vindt Kim Kardashian passé

De Amerikaanse realityster en selfiekoningin Kim Kardashian, die zelfs een boek aan kiekjes van zichzelf heeft gewijd, heeft een opvallende uitspraak gedaan op Twitter. “Selfies zijn een hype van een paar jaar geleden”, klonk het.

Tijdens een spelletje ‘Would You Rather’, waarbij iemand uit twee lievelingsbezigheiden een ultieme favoriet moet kiezen, vroeg Khloe Kardashian aan haar zus of ze eerder Snapchat of selfies voor altijd achterwege zou laten.

“Ik zou liever nooit meer een selfie kunnen posten. Ik weet het niet zeker, maar het voelt alsof selfies al een paar jaar passé zijn”, zei ze in een videofragment op de officiële Twitteraccount van ‘Keeping Up With The Kardashians’. Jawel, een uitspraak van Kim Kardashian die veel van haar fans niet hadden zien aankomen.

En als de moeder van alle selfies Kim Kardashian het aanvoelt, dan moet er toch waarheid in zitten, niet? Dat klopt. Uit statistieken van Google Trends blijkt dat mensen in 2012 opvallend meer naar de term begonnen te zoeken. Hun zoekacties bereikten in 2014 een hoogtepunt en sindsdien daalt de populariteit ervan aanzienlijk.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees